Курс по катерене за деца

Курсът е за деца на възраст между 5 и 14 години. Въпреки възможността групите да се окажат твърде разнородни възрастово, всяко от децата получава внимание поотделно и развива уменията си, независимо от останалите.

Същевременно, взаимодействието между малките ни курсисти се явява важна част както от обучението, така и от пълноценното изживяване по време на тренировката.

Курсът се състои от осем занятия, провеждани по две на седмица. По този начин един цикъл продължава около месец. Предвид формата на провеждане и дългия път на катерачно усъвършенстване, курсът може да бъде презаписван неопределен брой пъти.
Една тренировка продължава приблизително час и половина; в зависимост от текущия размер на групата и други обстоятелства това времетраене може да бъде съкратено или малко просрочено.

Организация на групите:
– група за понеделник и сряда привечер;
– група за понеделник и сряда сутрин;
– група за вторник и четвъртък привечер;
– група за вторник и четвъртък сутрин;
– съботно-неделна група.
При желание и наличност на достатъчно желаещи за цяла група, ако обстоятелствата го позволяват, можем да формираме такава и в други часове.

Цената на курса е 100 лв. Поначало цялата такса се заплаща наведнъж, в началото на обучителния цикъл.

За всичко, което Ви интересува по отношение на курса, моля търсете ни на +359 888 12 11 77 (Димитър Нанчев). До скорошни срещи! 🙂